30 Mayıs 2009 Cumartesi

27 Mayıs 2009 Çarşamba



SİNEM KOBAL

SAGOPA KAJMER

RİHANNA


PETEK DİNÇÖZ


NİLKARAİBRAHİMGİL

ROBERT PATTİNSON


AVRİL LAVİGNE

26 Mayıs 2009 Salı


CEZA

HEPSİ GRUBU

OZAN

ADANALI
HİLARY DUFF

50 CENT

Bu da benim köpeğim Lucky(Laki).Tatlı Lucky.Seni çok seviyrum.Canım köpeğim.Sen benim en iyi dostumsun.Senle ne güzel oyun oynuyoruz.Sen çok tatlısın.Öptüm seni...

Bu da Berfino aslında adı Berfin ama ben ona Berfino diyorum.Çok tatlı bir kız.Berfin seni çok seviyorum.Seni öpüyorum.Canım benim.

24 Mayıs 2009 Pazar



Buradaki iki kişi çok sevdiğim kişiler.En büyük dayım ve Bahri ağabeyim.Bahri ağabeyim de benim kuzenim.Zeynep ablamın ağabeyi.En büyük dayımın adı Şerafettin.Biz kısaca Şeref diyoruz.

BEN GÖKÇE


Merhaba ben Gökçe.9 yaşındayım.3. sınıfa gidiyorum.Köy hizmetleri İ.Ö.O. na gidiyorum.Ailemi çoooook seviyorum.Canım ailem.


İşte bu da Zeynep ablamın köpeği.Ben fıstığı yani Zeynep ablamın köpeğini çok seviyorum.Çok tatlı köpek.Ben onunla çok iyi anlaşıyorum.Ama fıstık kız lucky yani benim köpeğim erkek.Belki birbirlerini görünce oynarlar.

bu da benim tatlı annişim.Seni çok seviyorum annişim.Sen benim en büyük destekliyicimsin.Sen olmasan ben ne yapardım? sen benim beyaz meleğimsin.

Fatma ablam bu sayfayı açmaya çok yardımcı oldu.Onu buradan öpüyorum.Teşekkürler.Seni çok seviyorum Fatma abla.İyiki varsın.Senin sayende site kurdum.

Zeynep ablam ve ben Gökçe


Zeynep ablam benim kuzenim. Onla çok iyi anlaşıyoruz.Zeynep ablamın bir de köpeği var.Aslında benim de var. Zeynep ablamın köpeğinin adı Fıstık, bizimkinin adı lucky.Lucky demek şanslı demekmiş.Ben de yeni öğrendim.Zeynep ablamın köpeği 6 yaşında.Bizimki 3 yaşında.Zeynep ablamı çok seviyorum.